Om oss

Mitt navn er Åshild Kjelberg, jeg er eier og driver av GodtSkodd. Som bakgrunn har jeg både svennebrev og mesterbrev som skomaker, samt ulike kurs innenfor salmakerfag hest, lærarbeid og mer. Jeg har også drevet verksted i Oslo i mange år. De siste 6 årene har jeg solgt symaskiner som en del av min bedrift. Jeg er opptatt av at man ikke bare skal kjøpe en maskin til å sette i skapet, men vil gjerne bistå gjennom både opplæring og inspirasjon så du får opp sygleden og mestrer din nye maskin.

Etter 6 trivelige år med verksted på Magnor går reisen nå videre til gågata i Kongsvinger. 15. April 2023 åpner GodtSkodd lokale i gågata 22! (PS! fortsatt mulighet for inn- og utlevering på Magnor)

me as shoemaker in old newspaper


Visjon
GodtSkodd ønsker å være noe nytt og mer enn et vanlig skomakerverksted. GodtSkodd skal være et levende verksted hvor folk ikke bare kommer i kommersielt øyemed, men også et sted hvor man føler seg hjemme. Å skape tilhørighet og knytte til seg store og små som liker søm og redesign er et av målene. Jeg ønsker å spre miljøbevissthet og glede for gjenbruk. Visjonen er å endre vårt bruk- og kast samfunn, og heller ta vare på det vi har - både våre ting og hverandre.

Kvalitet framfor kvantitet
Jeg ønsker at kundene skal føle at de er i trygge hender når de kommer og viser fram noe de ønsker reparert og at jeg tar meg godt av deres objekter og gir gode og realistiske vurderinger. Jeg liker å yte det jeg nok vil kalle gammeldags service så veiledning og gode råd og tid til dette er i fokus når du som kunde kommer inn.

Adr. : Gågata 22, 2211 Kongsvinger
Åpningstider: Man-fre kl. 12:00-16:00
(ons. åpent til 17:00)
Ring for avtale utover dette
Tlf: 45 05 48 48