Om oss

Mitt navn er Åshild Kjelberg jeg er eier og driver av GodtSkodd på Magnor. Som bakgrunn har jeg både svennebrev og mesterbrev som skomaker, samt ulike kurs innenfor salmakerfag hest, lærarbeid og mer. Jeg har også drevet verksted i Oslo i mange år. Planen min var først å starte et lite hjemmeverksted i kjelleren i eget hus. Etter utallige tips om ledige lokaler ble det etterhvert klart at verkstedet skulle holde hus i “gamle puben”, underetasjen på Løkenbygget på Magnor.

me as shoemaker in old newspaper


5. januar 2017 ble GodtSkodd født og en gammel drøm var blitt til virkelighet!

Visjon
GodtSkodd ønsker å være noe nytt og mer enn et vanlig skomakerverksted. GodtSkodd skal være et levende verksted hvor folk ikke bare kommer i kommersielt øyemed, men også et sted hvor man føler seg hjemme. Å skape tilhørighet og knytte til seg store og små som liker søm og redesign er et av målene. Jeg ønsker å spre miljøbevissthet og glede for gjenbruk. Visjonen er å endre vårt bruk- og kast samfunn, og heller ta vare på det vi har - både våre ting og hverandre.

Kvalitet framfor kvantitet
Jeg ønsker at kundene skal føle at de er i trygge hender når de kommer og viser fram noe de ønsker reparert og at jeg tar meg godt av deres objekter og gir gode og realistiske vurderinger. Jeg liker å yte det jeg nok vil kalle gammeldags service så veiledning og gode råd og tid til dette er i fokus når du som kunde kommer inn.

Adr. : Grenseveien 643, 2240 Magnor
Åpningstider: Man-fre kl. 12:00-16:30
(Ring for avtale utover dette)
Tlf: 45 05 48 48
Trykk her for å få veibeskrivelse