Symaskiner


Vi forhandler symaskiner av merkene Husqvarna, Brother og Singer.

Det er viktig for oss at du blir venn med din nye symaskin slik at den ikke blir stående i skapet etter kjøp. Derfor tilbyr vi opp til 3 timers gratis opplæring på den symaskinen du velger, samt selvfølgelig support så du slipper å stå fast i startfasen hjemme.

Når du skal velge symaskin så skal du tenke over hva du ønsker å sy. For eksempel: Er du kun ute etter en symaskin for å legge opp noen gardiner? Eller tenker du kanskje også å legge opp ola-bukser? Å kunne sy både tynne og tykke stoffer er det ikke alle maskiner som er like glad i. De rimeligste maskinene har f.eks ikke like stor drivkraft, og har mindre plass til høyre for synåla. Kanskje du tenker å sy lappetepper og quilte? Da vil plassen til høyre for nåla være verd å tenke over hvor stort det skal være. Det finnes både mekaniske og elektroniske symaskiner.

Går du med drømmen om en ny maskin, ta kontakt så ser vi på hva som kan passe til akkurat dine behov. Rett symaskin kan gjøre arbeidet både lettere og morsommere!

Vi formidler både symaskiner, brodermaskiner, overlock og cover samt Brother vinylkutter. Det siste er et morsomt verktøy der du kan lage alt fra trykk til klær, papirkutt, klistremerker til vindu, bil og mer, sjablonger, den kan også skrive sirlige kort til f.eks konfirmasjon og bryllup. Med en vinylkutter er det ingen fare for at du kjeder deg. Ta kontakt for kjøp, råd og veiledning. Vi sender over hele Norge.