Tjenester

Reperasjoner

Her finnes både mye kompetanse og stor maskinpark til å få til allsidige reparasjoner. Her repareres sko, vesker, heste-/hundeutstyr. Jeg skifter glidelåser i jakker og bukser. Frisker opp sømmer/revner/glidelåser og skifter ut ødelagte vinduer på på kalesjer. Reparerer og lager nye belter/remmer og mye mer. Med solid faglig bakgrunn og lang erfaring innen arbeide med skinn, pels, lær og tekstil, er jeg godt rustet til å ta på meg alle mulige reparasjoner. Så lenge jeg kan garantere for kvalitet og lønnsomhet for kunden er det bare fantasien som setter grenser! Mitt motto har blitt som Pippi sier “det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert”.

Kurs og sykvelder

På våre sykvelder tar deltagere med seg egen symaskin og prosjekt. GodtSkodd leier også ut symaskiner for kvelden til en rimelig pris. På den måten kan du bli kjent med symaskinen du kanskje vurderer å kjøpe deg etterhvert. Vi syr side om side og bidrar med både kunnskapsdeling og inspirasjon og sosialt samvær. Vi har arrangert mange forskjellige kurs de siste årene og flere kommer. Vi har f.eks hatt truse- og boxerkurs, kåpekurs, bli venn med din overlock, nybegynnekurs i symaskin og søm, og for ikke å glemme grunnkurs i lærarbeid der man lager både ett preget belte, ett flettet belte, samt får en innføring i grunnleggende teknikker innen lærarbeid. Lik GodtSkodd sin facebook-side, og melde deg inn i gruppen “Kurs hos GodtSkodd”. Da får du oversikt over kommende kurs og sykvelder. Bli en del av vårt kreative miljø!

Råd og veiledning

Mange i dag vet ikke hvordan man tar vare på skoene sine. Her har vi mye kunnskap å dele! Kom innom for råd angående vask og stell både når det gjelder helt nye og eldre sko. Husk, det beste er å forebygge. Her kan du få råd om når såler bør skiftes, om vesken er verdt å reparere, om jakken din kan få ny glidelås eller om annet bør forsterkes. Ved en nærmere titt på skoen din kan vi også se hvor du sliter og hva det sier om gangen din, noe som gir verdifull informasjon også for å unngå skader.